Background Image

MEISTÄ

Responsive image

MEISTÄ

The Hunting Experience by Tracker

Tracker on tarjonnut moderneja metsästyskokemuksia jo vuodesta 1977. Yhteisen tavoitteen saavuttaminen, yhteiset onnistumiset ja saumaton yhteistyö tekevät metsästyskokemuksesta täydellisen. Oikeisiin päätöksiin tarvitaan reaaliaikaista ja luotettavaa tietoa, muuten yhteisiä tavoitteita on mahdotonta saavuttaa.

Tracker on metsästäjien suunnittelema viestintä- ja paikannusjärjestelmä metsästäjille. Tracker auttaa tekemään oikeita päätöksiä ja saavuttamaan yhteiset tavoitteet. Se on tehty kaikille heille, jotka etsivät täydellistä metsästyskokemusta tässä ja nyt.

Tracker – yhdessä koet enemmän.

Screenshot
Background Image
Screenshot

Paikannusalan edelläkävijyyttä vuodesta 1977

Me Trackerilla kehitämme, valmistamme ja markkinoimme: – GPS-paikantimia eläinten, erityisesti metsästyskoirien paikantamiseen – Mobiililaitteissa toimivia paikannus- ja viestintäsovelluksia metsästäjille Innovatiivisuus, panostus tuotekehitykseen ja omat patentit tekevät Trackerista yhden alan johtavista toimijoista ja edelläkävijöistä.

Pääkonttorimme sijaitsee Suomessa, Oulunsalossa. Tuoteitamme myydään yhteistyökumppaneiden ja jälleenmyyjien toimesta koko Euroopassa.

Background Image

Tracker tekee yhteistyötä koirajärjestöjen ja muiden metsästysalan toimijoiden kanssa

Lue yhteistyökuvioistamme täällä

Screenshot